Kies valuta(code)

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Functies in begrotingwerkblad > Functies via het contextmenu > Codelijst >

Kies valuta(code)

In de kolom Valuta kan met de menukeuze Kies Code in het contextmenu een afwijkende valuta op de actieve regel worden ingesteld. De eenheidsprijs wordt in deze valuta ingevuld en omgerekend naar de standaard ingestelde valuta van de begroting in de totaalkolommen.

De afwijkende valuta kan alleen via een keuzelijst ingevoerd worden.

Opmerkingen:

Een klik en de toetsencombinatie <Alt> + <F5> of een dubbelklik in de actieve cel hebben dezelfde werking als deze menukeuze.

De vreemde valuta worden bij de algemene gegevens beheerd. Zie verder Valuta van de geopende begroting.

Bij het afdrukken van de begroting met meerdere valuta's  kan valuta overzicht worden toegevoegd.

Werkwijze invoeren afwijkende valuta

Open het keuze scherm op één van de hierboven beschreven manieren:

Kiesvaluta

Selecteer de juiste valuta. In het onderstaande begrotingsfragment staat drie keer hetzelfde artikel:

Valutabgr