Installatie Ibis Calculeren voor Bouw inclusief opstartparameters

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Ibis Calculeren voor Bouw installeren > Installatie met behulp van een Setup (MSI) >

Installatie Ibis Calculeren voor Bouw inclusief opstartparameters

Het installatieprogramma ‘CalculerenVoorBouw_Setup_x64.exe’ respectievelijk ‘CalculerenVoorInstallatie_Setup_x64.exe’ kan worden gestart met behulp van zogenaamde opstartparameters.

Toe te passen opstartparameters zijn:

/s

dit zorgt ervoor dat de installatie ‘silent’ wordt uitgevoerd.

/qb-!

dit zorgt ervoor dat de installatie met een minimale user interface (de zogenaamde ‘Basic UI’) wordt uitgevoerd, waarbij de knop ‘Annuleren’ niet wordt getoond.

/v"INSTALLDIR=\"UNC-pad"

met behulp van deze parameter kan een afwijkende installatiefolder aan het installatieprogramma worden meegegeven.

Verder zijn via de command-line de reguliere opstartparameters te gebruiken. Meer informatie hierover is te vinden op:

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/aa367988(v=vs.85).aspx

en

https://community.flexera.com/t5/InstallShield-Knowledge-Base/What-Command-Line-Parameters-Are-Available-for-Setup-exe/ta-p/4641.

De verdere installatie van Ibis Calculeren voor Bouw verloopt vervolgens hetzelfde als een Volledige installatie Ibis Calculeren voor Bouw.