Inloggen en openen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Invoegen > 2BA Artikelen >

Inloggen en openen

Via het lint [Installatie] + [Invoegen] + 2BA artikelenonline artikelen wordt de eerste keer het onderstaande inlogscherm getoond.

Elke volgende keer wordt er automatisch ingelogd, tenzij de tijdstermijn van de token met inloggegevens verstreken is, en kunnen direct artikelen worden gezocht en overgenomen. Bij het activeren van 2BA online artikelen is ook direct een zoekargument ingevuld en wordt daarmee doorgezocht naar het overeenkomende product. Afhankelijk van de kostenpostregel en de kolom waarin de cursor staat is dat de: Calculatiecode, Omschrijving, Artikel GTIN code, Leverancier GLN code, Leveranciernaam of de Leverancier artikelcode.

Behalve het inloggen op de 2BA kan er ook contact opgenomen worden met de site van 2BA.

2BA inlogscherm