Invoegen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie >

Invoegen

Het lint [Installatie] + [Invoegen] bestaat uit twee onderdelen.

MenuInvoegen installatie

Bij het invoegen van de 2BA online artikelen kunnen uitsluitend installatietechnische artikelen én, als daar bij 2BA óók een abonnement voor is afgesloten, Uneto-VNI (tegenwoordig Techniek Nederland) tijdnormen uit overgenomen worden naar de begroting.

Het 2BA artikelenis een online artikelen bestand. Dit is dé neutrale datapool van handels- en produktgegevens in de installatiebranche.

Los van de binnen 2BA online beschikbare tijdnormen kunnen deze standaard tijdnormen ook via het Uneto-VNI tijdnormenboek als een referentiebegroting worden overgenomen in de begroting. De functionaliteit is erop gericht om op eenvoudige wijze begrotingsregels aan een begroting toe te voegen of aan te passen. Door te kiezen voor menukeuze [Installatie] + [Uneto-VNI tijdnormenboek]  wordt het gekoppelde tijdnormenboek geopend. Is er geen tijdnormenboek gekoppeld, dan kan deze als referentiebegroting gekozen worden. De koppeling met tijdnormenboek wordt gelegd bij de algemene gegevens van de begroting. Het tijdnormenboek is een losstaand venster dat op elke willekeurige plek geplaatst kan worden. Zie ook het docken van vensters.