Menu Bestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Digit >

Menu Bestand

Met de menukeuze [Bestand] van de Digitizer kunt u nieuwe bestanden aanmaken, opslaan, sluiten en afdrukken. In dit geval zijn bestanden de grafische afbeeldingen, die de Digitizer na het meten in het scherm van de Digitizer zet. De afbeeldingen kunt u bijvoorbeeld als bestand in een bitmap opslaan.

De gemeten informatie, inclusief de grafische bestanden worden direct in de begroting opgenomen. U kunt deze informatie dus niet via het scherm van de Digitizer openen.

U kunt deze informatie oproepen door in de desbetreffende cel in de meetstaat of in de begroting te klikken en daarna Digit te openen via de sneltoets <F12>

Overigens wordt alle informatie die via de Digitizer wordt gemeten, per regel in één scherm weergegeven. Het is dus niet zo, dat u verschillende afbeeldingen van metingen in aparte schermen kunt opslaan.

DigitBestand