Nieuw bestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Digit > Menu Bestand >

Nieuw bestand

Via de menukeuze [Bestand] + [Nieuw] maakt het programma een nieuw bestand aan voor een grafische afbeelding van een meting. Er verschijnt een leeg scherm  waarin u een grafische weergave van metingen kunt registreren. Dus ook als u reeds gemaakte afbeeldingen in het scherm van de Digitizer heeft staan en u wilt in een nieuw leeg scherm verder werken, dan klikt u op deze menukeuze.

Overigens worden alle metingen die u via de Digitizer verricht, inclusief de grafische afbeeldingen, per regel in één bestand en bijbehorend scherm direct vastgelegd in de meetstaat of de begroting.

U kunt wel in verschillende bestanden oftewel schermen metingen grafisch laten vastleggen, maar u kunt deze niet in aparte bestanden in een meetstaat of begroting opslaan.

U kunt wel de aparte afbeeldingen opslaan in een bitmap.

Voor meer informatie over het opslaan van een bestand, zie Opslaan van een bestand.