Sluiten van een bestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Digit > Menu Bestand >

Sluiten van een bestand

Via de menukeuze [Bestand] + [Sluiten], de sneltoets <Ctrl> + <F4> of via de knop Kruis rechtsboven in het scherm van de Digitizer kunt u het Digitizer programma  sluiten.

Als u de gemeten informatie in Ibis Calculeren voor Bouw wilt opslaan, dan doet u dat via de knop KnopOpslaan (in de werkbalk van Ibis Calculeren voor Bouw) of via de menukeuze [Bestand] + [Opslaan] van Ibis Calculeren voor Bouw of via de menukeuze [Bestand] + [Afsluiten] (vragenvenster: Wijzigingen bewaren? met 'Ja' beantwoorden). Het programma slaat de meet informatie, inclusief de grafische afbeelding(en) op in de cel met de meet informatie.

Eventueel kunt u de grafische afbeelding apart opslaan in een Bitmap.

Zie voor het opslaan van de grafische informatie in een Bitmap: menukeuze [Bestand] + [Opslaan]. U kunt de wijzigingen opslaan.