Doorrekenen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Controleren > Wijzigingen >

Doorrekenen

De functie FunctieDoorrekenen Doorrekenen (of sneltoets <Alt> + <F9>) rekent de begroting door en controleert de begroting op voor het programma waarneembare fouten.

De resultaten hiervan worden in het logboek opgenomen. Voor het resultaat hoeft de begroting niet doorgerekend te worden, want het eindtotaal wordt bij iedere wijziging aangepast. Wel wordt in de infobalk het vorige totaalbedrag gelijk gemaakt aan het actuele totaalbedrag.

Ook kan er niet vergeten worden door te rekenen: Het programma doet dit automatisch bij het opslaan en bij het afdrukken.

In de ideale situatie bevat het logboek geen fouten:

Doorrekenen