Begrotingspost

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Functies in begrotingwerkblad > Staart van de begroting >

Begrotingspost

Een begrotingspost (@) vertegenwoordigt een totaal uit de begroting en is een regel in de staart. Een begrotingspost wordt automatisch door het programma in de staart geplaatst kan niet verwijderd of gewijzigd worden. Wél kan de hoeveelheid aangepast worden.

Afhankelijk van de instelling  in de Algemene Gegevens van de begroting bevat de staart één of meer begrotingsposten. Een begrotingspost bevat de volgende totalen uit de begroting:

Totaal uren;

Gemiddeld uurloon

Totaal arbeid;

Totaal materiaal;

Totaal materieel;

Totaal onderaanneming;

Totaal van alle kostensoorten.