Structuurboom van de begroting

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Gebruikersinterface > Weergave begroting >

Structuurboom van de begroting

De structuurboom toont de elementenstructuur van de begroting. Als u in de structuurboom op een element klikt, dan wordt de inhoud van dat element in het begrotingwerkblad getoond. De structuurboom bevat alle elementregels van de begroting. Standaard worden alleen de elementen van het eerste niveau getoond. Per element kunnen de subelementregels uitgeklapt worden.

In het begrotingwerkblad, rechts van de structuurboom, worden deze elementen met hun onderbouwing weergegeven. Door in de structuurboom op een (sub)element te klikken kan er door de begroting genavigeerd worden en toont het programma de inhoud van dit (sub)element en een deel van de daarboven of daaronder liggende (sub)elementen van de begroting.

Structuurboom

Zie verder:

Voor het tonen / verbergen van de structuur: het lint [Beeld] + [Structuur]

Voor bewerkingen in de structuurboom: Functies in de structuurboom