Selecteren

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Codelijsten > Codelijst bewerken > Codelijst zoeken >

Selecteren

Onder KnopSelecteren vallen meerdere functies, waaronder het opstellen van vooraf gedefinieerde selectie voorwaarden met behulp van de selectiewizard.

Ga naar regel

Met de functie KnopGaNaar <Ctrl> + <G> kan er gesprongen worden naar een op te geven regel in de actieve codelijst.

GaNaar

Standaard wordt de waarde van de actieve regel ingevuld. Het regelnummer is actief, waardoor het gewenste regelnummer direct kan worden ingevoerd. Onder historie worden de eerdere ingevulde waarden getoond waar naar tijdens deze sessie binnen deze codelijst is gezocht.