Calculatie tijdnormen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Invoegen > 2BA Artikelen >

Calculatie tijdnormen

In de database van 2BA zijn behalve de artikelen ook de Calculatietijdnormen van Uneto-VNI te vinden, door op de knop Pict2BA_Tijdnormen te klikken of na het selecteren en overnemen van een artikel. In het rechtergedeelte van het scherm staan de normen van de vorige zoekopdracht. Is dit de eerste zoekopdracht van deze sessie, de sessie start na het openen van een begroting, is het nog geheel leeg. Hierna kan op een topdown methode afgedaald worden naar de gewenste normen.

2BA CalcTijdNormen