Onderdelen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Afdrukken > Afdrukken Begroting >

Onderdelen

Bij het instellen van de afdruk van de begroting wordt eerst aangegeven wat er afgedrukt moet worden.

AfdrukkenBegrInstellingen

Voorblad

Het voorblad maakt deel uit van het gekozen kop- en voettekstbestand in het onderdeel Opties. Door het voorblad niet te selecteren wordt deze niet afgedrukt, ook al maakt het wel deel uit van het gekozen kop- en voettekstbestand.

Urenoverzicht

Bij het gebruik van alternatieve uurlonen kan een urenoverzicht zinvol zijn.

Voegt een extra pagina toe, na de staart als deze ook wordt geselecteerd, met daarop een overzicht van de gebruikte uren.

Hierbij worden van de uurlooncodes maximaal de code, de omschrijving, het uurloon, het aantal  uren en het totaalbedrag getoond. Een en ander is afhankelijk van de aangemaakte en ingestelde vaste opmaak voor 'Urenoverzicht' bij [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties] + tabblad Algemeen + item Vaste opmaken.

Valutaoverzicht

Bij het gebruik van vreemde valuta kan een valutaoverzicht zinvol zijn.

Voegt een extra pagina toe, na de staart als deze ook wordt geselecteerd, met daarop een overzicht van de gebruikte valuta.

Hierbij worden van de valuta maximaal de aanduiding, het teken, de omschrijving, de koers, de koersdatum, de koersfactor, het (netto) bedrag in de vreemde valuta en het (bruto) bedrag in de begroting valuta getoond. Een en ander is afhankelijk van de aangemaakte en ingestelde vaste opmaak voor 'Valutaoverzicht' bij [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties] + tabblad Algemeen + item Vaste opmaken.

Grafiek

De grafiek voegt een extra pagina toe, na de staart als deze ook wordt geselecteerd, met daarop de grafiek met een verdeling van de kostensoorten.

Zie verder Grafiek.

Logboek

Door de vraag voordat bovenstaand scherm verscheen met JA te beantwoorden wordt deze optie geselecteerd. In het rood staat het aantal fouten vermeld. De optie kan uitgezet worden als het logboek toch niet afdrukt moet worden.

Begroting

Afdrukken begrotingsregels.

Staart

Afdrukken staartregels.