Logboek

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Controleren > Wijzigingen >

Logboek

Het logboek is het commentaar-venster van Ibis Calculeren voor Bouw. Alle voor het programma waarneembare fouten worden hierin opgeslagen.

De functie FunctieLogboek Logboek (of sneltoets <Ctrl> + <L>) activeert het logboek venster en toont het scherm op de positie waar het zich de vorige keer bevond.

logboek2

Kolommen

Project
Naam van de actuele begroting.

Regel
Regel waarop de melding betrekking heeft. Dubbel klikken ergens op deze regel zorgt ervoor dat de cursus die regel in de begroting activeert.

Tijd
Tijd waarop het logboek is gevuld (doorrekenactie)

Melding
De melding geeft aan wat er fout is en wat de invulling van de regel is.

Logboek leegmaken

Binnen het logboek is er nog één andere functie: FunctieLogboekLeegmaken. Deze is beschikbaar via het contextmenu onder de rechtermuisknop