Voorbeeld gescheiden

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Importeren > Tekst-bestand >

Voorbeeld gescheiden

Nadat er gekozen is voor de optie 'gescheiden' kan er aangegeven worden wat het scheidingsteken is de scheidingstekens voor getallen.

Als het juiste teken is aangegeven wordt in het voorbeeld van het bestand weergegeven hoe de kolommen lopen:

VoorbeeldIndeling

Door op de kolomnaam met de rechtermuis te klikken kan de juiste kolom in Ibis Calculeren voor Bouw geselecteerd worden.

Na knopvoltooien wordt het tekstbestand in een Ibis Calculeren voor Bouw begroting omgezet.

Tip! Bewaar de indeling als IBIS profiel zodat een tekstbestand met dezelfde formaat met dit profiel direct ingedeeld wordt.