Verwijderen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Traditionele meetstaten > Meetstaatmodellen > Functionaliteit meetstaatmodellen beheer >

Verwijderen

Met de functie FunctieVerwijderen of sneltoets <F11> wordt het geselecteerde meetstaatmodel verwijderd. Dit kan alleen als het meetstaatmodel begroting gebonden is én ook ongebruikt is, dus er inmiddels geen meetstaten meer van bestaan in de betreffende begroting. Het verwijderen van ongebruikte meetstaatmodellen kan ook tijdens het opslaan van een begroting plaats vinden, dan moet dit  ingesteld worden bij [Bestand] + [Instellingen] + [Programma opties] + [Meten] + [Opschonen].