Updaten als de Setup wordt gebruikt (MSI)

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Ibis Calculeren voor Bouw updaten >

Updaten als de Setup wordt gebruikt (MSI)

Als er een nieuwere versie van de Setup-versie van Ibis Calculeren voor Bouw beschikbaar is, wordt deze niet automatisch geïnstalleerd. Deze Setup-versie wordt door Brink Software beschikbaar gesteld op de downloadpagina van haar website. Ook zal de gebruiker door middel van een nieuwsbericht in Ibis Calculeren voor Bouw op de hoogte worden gesteld van het beschikbaar zijn van deze nieuwste versie.

Nadat het installatieprogramma vanaf de downloadpagina is gedownload, kan de installatie ervan worden uigevoerd. Een en ander is nagenoeg gelijk aan het installeren van Ibis Calculeren voor Bouw.