Tabblad Extra

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Digit > Menu Instellingen > Algemene instellingen van de Digitizer >

Tabblad Extra

In het digitizerscherm kunt u via de menukeuze [Instellingen] + [Algemeen], tabblad Extra aanvullende instellingen vastleggen. Met de knop _img161 slaat u de instellingen op.

DigitInstellingenExtra

Geluid bij 'Buiten bereik'

Als u de pen buiten het bereik  (zoals ingesteld in het tabblad Digitizer, Teken vlak) indrukt, dan wordt u gewaarschuwd door een geluid, als u deze optie aanvinkt. Daarbij verschijnt er een melding in de statusbalk onderin het Digitizer scherm.

Als u de pen opnieuw binnen het bereik indrukt, dan verdwijnt het geluid en de melding.

Functie 'Aantal' begint tellen bij 0

Bij het meten met de pen begint het programma te tellen vanaf 0, als u deze optie aanvinkt.

Uittrek instellingen opslaan

Het programma slaat de uittrek instellingen (uit het tabblad Uittrekken) op, als u deze optie aanvinkt.

Geluid bij elke input van Digitizer

Als u met de Digitizer pen op bijvoorbeeld een tekening drukt, dan hoort u een knetterend geluid, als u deze optie aanvinkt.