Systeemvereisten Azure SQL Server

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Hulpprogramma Ibis Configuratiebeheer > SQL beheer > Azure SQL Server >

Systeemvereisten Azure SQL Server

De eisen die gesteld worden om met Azure SQL Server te werken in Ibis Calculeren voor Bouw zijn hieronder benoemd.

Toegestane poorten

In de firewall moeten de volgende poorten worden opengezet voor verkeer naar Azure SQL Server:

Poort TCP 1433

De reeks TCP 11000-11999

Toegestane URL

Voor een correcte werking van Azure SQL Server moet de volgende URL toegestaan in de firewall (gewhitelist) worden:

login.windows.net.

Additionele informatie

Aanvullende informatie over bovenstaande systeemvereisten is terug te vinden op https://learn.microsoft.com/en-us/azure/azure-sql/database/adonet-v12-develop-direct-route-ports?view=azuresql.