RAW contractgegevens

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Basisbegrippen > Begrotingtype > RAW begroting >

RAW contractgegevens

Bij de import van een RAW Bestek of Raamovereenkomst (RSX) in Ibis Calculeren voor Bouw wordt bij het tabblad RAW in de algemene gegevens van een begroting de contractgegevens overgenomen. Deze zijn van belang bij het produceren van een RAW inschrijfstaat.

RAW contractinfo

Hierin kan tevens de inhoud worden bijgewerkt van het Voorblad en Inschrijfbiljet, die mede kunnen worden afgedrukt bij de RAW inschrijfstaat, via de respectievelijke knoppen in dit venster.

Fragment Voorblad

RAW contractinfo voorblad

Fragment Inschrijfbiljet

RAW contractinfo inschrijfbiljet