Offertespiegel

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Offertevergelijk >

Offertespiegel

Vanuit de geopende offertespiegel wordt de naam van de offertespiegel (code en omschrijving) gezien als een kopregel in de begroting. De regels in de spiegel kunnen handmatig ingevoerd worden, maar ook uit de begroting worden overgenomen. Als regels uit de begroting worden overgenomen, kunnen ze later met een gewijzigde inhoud teruggeschreven worden naar dezelfde begroting. Het programma houdt bij uit welke begroting de regels afkomstig zijn.

Het gebruik van Offertevergelijk en Offertespiegels is multi-user maar een specifieke spiegel kan slechts door één gebruiker tegelijk worden geopend en gewijzigd. Als dat het geval is wordt dit gemeld aan een andere gebruiker die de spiegel wil openen.

MenuOfferteSpiegel

Functionaliteit binnen de offerte spiegel zijn onderverdeeld in:

Klembord

Regels

Offerte gegevens

Offertes

Regelopbouw

Opmaak

Overig