Nieuw

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand >

Nieuw

Via het lint [Bestand] + [Nieuw] of de sneltoets <Ctrl> +<N> kan er een nieuwe begroting aangemaakt worden. Het aanmaken van een nieuwe begroting gebeurt altijd vanuit een basisbegroting of het Standaard IBIS sjabloon. De basisbegroting is een onderlegger voor nieuwe begrotingen. In feite wordt er bij het aanmaken van een nieuwe begroting een kopie gemaakt van één van de basisbegrotingen.

Weergave van bestanden

1.Detail WeergaveDetail
WeergaveDetailBg
De details van de basisbegrotingen worden weergegeven: naam, omschrijving, datum en type.

2.Lijst WeergaveLijst
WeergaveLijstBgr
Alleen de namen worden weergegeven.

3.Tegels WeergaveTegel
WeergaveTegelBgr
De details worden in tegelvorm getoond.