Loggen gebruikersinformatie

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Inleiding >

Loggen gebruikersinformatie

Ibis Calculeren voor Bouw maakt gebruik van Azure Application Insights van Microsoft. Deze applicatie logt de toegepaste functies om bij probleemsituaties na te kunnen gaan welke stappen zijn uitgevoerd. Soms is een probleemsituatie door Brink Software niet te reproduceren en dan kan deze logging helpen om het probleem te reproduceren. De registratie legt hierbij geen gegevens van een eindgebruiker vast, wel worden de klantgegevens vastgelegd. Meer informatie over Azure Application Insights is te vinden op https://azure.microsoft.com/nl-nl/services/monitor/. Brink Software is ISO 27001 gecertificeerd (zie https://ibis.nl/nl/wij-zijn-ibis/iso-27001).