Bestandsassociatie

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Inleiding >

Bestandsassociatie

Tijdens de installatie van de programmatuur worden er bestandsassociaties aangemaakt in het Windows register.

LET OP:

Het aanmaken van bestandsassociaties kan problemen opleveren. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer Ibis Calculeren voor Bouw door verschillende gebruikers in een remote desktop omgeving wordt gebruikt. Wij adviseren in een dergelijk geval de bestandsassociaties in het Windows register te verwijderen.