Logboek verslag

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Bewerken > Prijzen actualiseren >

Logboek verslag

Bij het actualiseren aan de hand van het 2BA artikelen bestand wordt een compleet verslag gemaakt, net als bij het actualiseren van (referentie)begrotingen. Allereerst verschijnt er een melding dat het actualisatie proces is afgerond:

2BA Act Logboek notificatie

In het logboek wordt een gedetailleerd overzicht aan de bestaande meldingen in het logboek toegevoegd.

Voor de overzichtelijkheid kan het logboek eerst leeggemaakt worden: FunctieLogboekLeegmaken.

2BA Act Logboek