Identificeren van de Appversie (MSIX) of de Setupversie (MSI)

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Verwijderen Ibis Calculeren voor Bouw >

Identificeren van de Appversie (MSIX) of de Setupversie (MSI)

Als Ibis Calculeren voor Bouw is geïnstalleerd en deze moet worden verwijderd, dan kan bij het onderdeel ‘Apps’, subonderdeel 'Geïnstalleerde apps' van de Windows Instellingen gezocht worden op 'bouw'. In dit voorbeeld worden de volgende resultaten getoond:

De-installeren 1

In bovenstaand voorbeeld worden drie resultaten getoond. Allen zijn geïnstalleerde versies van Ibis Calculeren voor Bouw. Om te bepalen welke van de drie versies van Ibis Calculeren voor Bouw verwijderd moet worden, moet geïdentificeerd worden of het een Appversie (MSIX) of een Setupversie (MSI) betreft. Klik om dat te bepalen op de drie puntjes (...) aan de rechterzijde achter de applicatienaam.

Identificeren Appversie (MSIX)

Als het de Appversie (MSIX) betreft worden de volgende keuzen getoond:

De-installeren 9

Identificeren Setupversie (MSI)

Als het de Setupversie (MSI) betreft worden de volgende keuzen getoond:

De-installeren 10