Ibis Calculeren voor Bouw openen vanuit de Remote Desktop app op een Apple PC

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Hosting via de Ibiscloud (AVD) omgeving > Toegang tot de Ibiscloud > Vanaf een Apple PC >

Ibis Calculeren voor Bouw openen vanuit de Remote Desktop app op een Apple PC

Wanneer u succesvol bent ingelogd zult u de aan u gepubliceerde Ibis applicaties terugvinden in de eerder geïnstalleerde Remote Desktop app:

AVD client 17

Wanneer u voor de eerste keer Ibis Calculeren voor Bouw start zal gevraagd worden naar een uw Ibiscloud account en het bijbehorende wachtwoord:

AVD client 18

Wanneer u deze gegevens heeft ingevuld en op 'Continue' heeft geklikt start Ibis Calculeren voor Bouw op.

Als Ibis Calculeren voor Bouw is opgestart verschijnt vervolgens nogmaals een inlogvenster voor het inloggen in Ibis Calculeren voor Bouw via het online klantenportal mijn.ibis.nl:

AVD client 16

Log hier in het Microsoft werkaccount of met het e-mailadres en wachtwoord zoals dat bekend is op mijn.ibis.nl. Hierna wordt Ibis Calculeren voor Bouw opgestart en kan er met de applicatie worden gewerkt.

LET OP:

Deze inloggegevens verschillen met uw Ibiscloud account.

Zie ook:

Licenties beheren op mijn.ibis.nl