Gebruik basisbegroting

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Importeren >

Gebruik basisbegroting

Bij het importeren van een RAW-bestek, Stabu-bestek en een CUF-XML bestand is het mogelijk om gebruik te maken van een basisbegroting.

Bij het CUF-XML bestand wordt het vrije gedeelte van de algemene gegevens overgenomen en bij de twee besteksvormen wordt dit nog aangevuld met de uurlonen.

Het vrije gedeelte van de algemene gegevens zijn de tabbladen die onder de streep staan: In onderstaand voorbeeld zijn dit de tabbladen Klantgegevens en Project.

Het wordt aangeraden dit te doen. De items uit de bedrijfseigen vrije algemene gegevens worden veelal gekoppeld aan een kop- en voettekstenbestand ten behoeve van het afdrukken van een projectbegroting. De bedrijfseigen uurlooncodes met standaard uurlonen bij de twee besteksvormen kunnen dan direct worden toegepast tijdens het uitwerken van de projectbegroting.

Bgr_AlgGeg_Basis