TRADXML voor MAIN

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Exporteren >

TRADXML voor MAIN

Een TRADXML voor MAIN is een uitwisselingsbestand ontwikkelt voor de uitwisselingen van een onderhoudsbegrotingen uit Ibis Calculeren voor Bouw naar het meerjaren onderhoudsprogramma Ibis Calculeren voor Bouw voor Vastgoed (voorheen IBIS-MAIN).

Met het uitvoeren van de functie [Bestand] + [Exporteren] + FunctieExportTradXmlvoorMain  wordt de TRAD.xml aangemaakt.

De actieve begroting wordt opgeslagen als Ibis Calculeren voor Bouw XML voor Main bestand, waarbij de juiste parameters meegegeven moeten worden.

ExportTradXmlKoppeling

Bestand: naam van het onderhoudsferentie bestand;

Projectcode;

Projectnaam;

Startjaar.

Als laatste moet het bestand opgeslagen worden:

ExportTradXmlVoorMain