Tekst-bestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Exporteren >

Tekst-bestand

Het uitwisselen via een tekstbestand is de meest algemene uitwisselingsvorm. De begroting wordt omgezet naar een tekstbestand waarbij gekozen kan worden uit een tweetal vormen, volgens de actieve schermopmaak of alle gegevens. Uitwisseling naar Microsoft Excel kan ook via deze weg, maar is ook mogelijk door gebruik te maken van kopiëren in Ibis Calculeren voor Bouw en plakken in Microsoft Excel.

Met het uitvoeren van de functie [Bestand] + [Exporteren] + FunctieExportTekst  wordt het tekstbestand aangemaakt.

De actieve begroting wordt opgeslagen als tekstbestand, waarbij de juiste parameters meegegeven moeten worden.

ExportTekst

Hierna moet worden aangegeven of er nog een beperking is voor de inhoud van de begroting, volgens de actieve schermopmaak (werkblad) of alle gegevens (gehele project):

ExportTekstOpties