Codes afdrukken

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Afdrukken > Afdrukken Begroting > Begroting > Wat afdrukken >

Codes afdrukken

In een matrix-schema kan aangegeven worden bij welke regelsoorten, aangegeven door stuurcodes waarbij voor * # en + ook respectievelijk 1 2 en 3 gelezen kan worden:

AfdrukkenCodesRegelsoort

De inhoud van welke code kolom moet worden getoond, de ean-code heet tegenwoordig GTIN code van een artikel. Hierbij kunnen naar wens vakjes uit- of aangezet worden (aan=donker, uit=licht).

Staat een hele regelsoort uit, dan wordt bij die regelsoort geen enkele code afgedrukt.

Staat een hele code uit, dan wordt die code in geen enkele regelsoort afgedrukt.

Functionaliteit

AfdrukkenCodesAlles

Met één actie wordt alles uit- of aangezet.

Code aan/uit

Klik op de knop van een code en deze hele rij wordt aan- of uitgezet in alle regelsoorten.

Regelsoort aan/uit

Klik op de knop van een regelsoort en deze hele kolom wordt aan- of uitgezet.

Vakje aan/uit

Klik op de knop van een vakje en deze code bij deze regelsoort wordt aan- of uitgezet.

Door de onderstaande instellingen wordt:

de bestekcode alléén op de elementregels van niveau * (1), # (2) en + (3) getoond;

de alternatieve code in geen enkele regelsoort getoond;

de locatiecode in alle regelsoorten getoond;

de overige codes alleen in alle soorten kostenpostregels getoond.

AfdrukkenCodes

De knop Bewaar legt de gemaakte instellingen vast in het register zodat deze bij een volgende afdruk van een begroting weer gehanteerd kunnen worden.

De knop Herstel wijzigt de instellingen naar de laatst bewaarde stand van de instellingen.