Bedrijfsdatabase toekennen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Hulpprogramma Ibis Configuratiebeheer > SQL beheer > Azure SQL Server >

Bedrijfsdatabase toekennen

Vervolgens moet in SQL beheer worden aangegeven met welke van de aanwezige SQL database er in het bedrijf moet worden gewerkt. Dit kan maar één database zijn per bedrijf zoals dat bekend is het online klantenportal mijn.ibis.nl. Dit toekennen van deze zogenaamde bedrijfsdatabase dient te gebeuren door in de kolom 'Bedrijfsdatabase' het vakje op de regel van de gewenste database aan te vinken. Indien dat gebeurt wordt daarvan onderstaande melding gegeven:

Azure SQL Server 20

Het aanwijzen of wijzigen van deze bedrijfsdatabase is dus van invloed op ALLE gebruikers die met Ibis Calculeren voor Bouw werken binnen het bedrijf zoals dat bekend is het online klantenportal mijn.ibis.nl.