Automatisch openen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Programma opties > Algemeen >

Automatisch openen

Bij het onderdeel Automatisch openen worden de instellingen gedaan waarmee het programma opstart.

ProgrOptiesAlgAutopenen

Naar voorkeur kan er gestart worden met de begroting die als laatste is opgeslagen, met de laatste referentie die is gebruikt, of zoals hier is aangegeven met het venster beheren. Uiteraard zijn hier ook meerdere keuzes tegelijk mogelijk.