Activeren van de module Digit

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Digit >

Activeren van de module Digit

Voor het activeren van het onderdeel Digit volgt u de volgende werkwijze:

1.Sluit de Digitizer aan (zie: Aansluiten van de Digitizer en Starten van de Digitizer).

2.Start het programma Ibis Calculeren voor Bouw via de icoon SnelkoppelingTrad7 op uw bureaublad.

3.Open een meetstaat.

4.Klik op de lint [Meten] + [Digit] in het programma Ibis Calculeren voor Bouw of druk op de sneltoets <F12> op uw toetsenbord.

5.Het icoon van Digit verschijnt in de Windows taakbalk onderin uw computerscherm.

6.Het openingsvenster (digitizerscherm) verschijnt met de menukeuzen van Digit.

Controleer of de Digitizer goed is aangesloten (zie: Aansluiten van de Digitizer) of kies een andere COM-poort. U kunt een andere COM-poort instellen in het tabblad Communicatie, via de menukeuze [Instellingen] + [Algemeen]. (U kunt de instellingen aanpassen, ook al is de Digitizer niet aangesloten). Klik dan eerst het foutmeldingsvenster weg en klik op de icoon Digitizer op de taakbalk. Voor meer informatie over de instellingen van de Digitizer, zie: Instellingen van de Digitizer).