Word-sjabloon wijzigen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Word-sjablonen >

Word-sjabloon wijzigen

Sjabloon kiezen

Vanuit het lint [Bestand] + [Instellingen] + [Word-sjabloon wijzigen] zijn bestaande Word-sjablonen van Ibis Calculeren voor Bouw te wijzigen.

Met behulp van deze sjablonen zijn geïntegreerde Word-documenten toe te voegen aan een begroting. Deze Word-documenten worden vervolgens opgeslagen in de begroting.

Als deze menukeuze wordt opgestart, verschijnt er een dialoogvenster om een bestaand sjabloon aan te wijzen dan gewijzigd moet worden:

Word-sjabloon Wijzigen

Sjabloon wijzigen in Word

Nadat dat is gedaan wordt vanuit Ibis Calculeren voor Bouw een Word-sessie opgestart en het gekozen sjabloon geopend. In deze Word-sessie kunt u het bestaande sjabloon aanpassen. Meer informatie over deze functionaliteit is terug te vinden op de pagina voor het aanmaken van een Nieuw Word-sjabloon.

Afsluiten Word

Wanneer het Word-document wordt afgesloten, verschijnt de vraag:

Word sjabloon opslaan

Knoppen

Opslaan

Microsoft Word wordt afgesloten en het gewijzigde sjabloon wordt opgeslagen.

Niet opslaan

Microsoft Word afgesloten en het sjabloon blijft ongewijzigd.

Annuleren

U blijft in het sjabloon in Microsoft Word.