Windows register

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Programma-instellingen >

Windows register

De instellingen die gedaan worden in Ibis Calculeren voor Bouw worden weggeschreven in het Windows register (Windows Registry). De instellingen voor iedere gebruiker worden bewaard onder de node [HKEY_CURRENT_USER/Software/Ibis/Ibis Calculeren voor Bouw]:

Register

Indien gebruik wordt gemaakt van Microsoft SQL Server voor de opslag van begrotingen, zijn ook nog aparte nodes voor de SQL varianten aanwezig.

Het Windows register is te benaderen via het startmenu van Windows, klik op ‘Uitvoeren’ en typ ‘regedit’ in het venster ‘Uitvoeren’.