Voorbeeld Bouwdeel

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Importeren > STABU-bestek >

Voorbeeld Bouwdeel

Na het selecteren van het juiste bestand worden de instellingen gedaan om de begroting in te delen volgens de bouwdelen.

Hierbij kan de optie aangevinkt worden om de werkbeschrijvingen als commentaartekst mee te nemen.

ImportStabuBouwdeel

De begroting wordt aangemaakt en geopend, deze begroting ziet er als volgt uit, waarbij:

de bouwdelen worden paragraafregels (regel  44 / 60 / 65 en 68);

de regels uit de werkbeschrijving worden als commentaarregels toegevoegd (punt-regel);

er geen begrotingsregels zijn opgenomen.

VoorbeeldBegrStabuBouwdeel