Verwijderen van een geïnstalleerde Setupversie (MSI)

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Installatie > Verwijderen Ibis Calculeren voor Bouw >

Verwijderen van een geïnstalleerde Setupversie (MSI)

Als is vastgesteld dat het een Setupversie (MSI) van Ibis Calculeren voor Bouw betreft kies dan voor Verwijderen':

De-installeren 5

Het volgende venster wordt getoond:

De-installeren 7

Vervolgens wordt het volgende venster getoond:

De-installeren 8

Afhankelijk van de rechten die de gebruiker op het systeem heeft, moet er eventueel een gebruikersnaam en een wachtwoord van een beheerder worden ingevoerd. In dat geval wordt het onderstaande venster getoond:

De-installeren 11

Klik hier op ‘Ja’ waarna Ibis Calculeren voor Bouw wordt verwijderd van uw systeem.

Dit verwijderd enkel de programmatuur van uw systeem. Begrotingen, Referentiebegrotingen, Basisbegrotingen, instellingen en Word-sjablonen worden niet verwijderd.