Vaste opmaken

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Programma opties > Algemeen >

Vaste opmaken

Bij het onderdeel Vaste opmaken wordt de instelling gedaan om te bepalen welke opmaken er gebruikt worden bij een aantal vaste onderdelen. Dit betreft instellingen voor het afdrukken van een Uren- en Valutaoverzicht bij een begroting of middelstaat en het invoervenster voor Codelijst en Valuta stamgegevens. Het invoervenster voor Uurlooncodes en uurlonen is geprogrammeerd en is dus niet afhankelijk van deze instelling.

ProgOptiesAlgVasteOpmaken

Als er geen instelling wordt aangegeven wordt de eerste opmaak uit het overeenkomende begrotingsmodel toegepast.

Als de keuze voor een opmaak voor Codelijst of Valuta stamgegevens gewijzigd wordt, dient u wel eerst het programma af te sluiten en weer opnieuw op te starten om de gemaakte keuzes door te voeren.