Valutabestand

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen >

Valutabestand

Het algemene valutabestand dient als standaard voor de toepassing van Projecten binnen Ibis Calculeren voor Bouw. Het algemene valutabestand wordt dus niet binnen (nieuwe) begrotingen toegepast, daarin bestaat een begrotingsgebonden valutabestand die vanuit basisbegrotingen in nieuwe begrotingen kan worden toegepast. Het beheren van de valuta's binnen het algemene valutabestand vindt wel op dezelfde wijze plaats als het beheren van het valutabestand binnen de begroting.