Uitlijning

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Begrotingsmodellen > Opmaken wijzigen > Basis-eigenschappen > Algemeen >

Uitlijning

Bij uitlijning kan de inhoud van de kolom, rij of veld uitgelijnd worden.

Horizontaal

Bij de horizontale uitlijning kan er gekozen worden voor:

OpmaakWijzUitlijnHor

Verticaal

Bij de verticale uitlijning kan er gekozen worden voor:

OpmaakWijzUitlijnVert

Alleen bij kolommen

Stand

De uitlijning is alleen van toepassing op kolommen met getal, valuta, percentage, datum, tijd, en masker.

Bij de uitlijningen kan er gekozen worden voor:

OpmaakWijzUitlijnStand

Tekst configuratie

Als de tekst niet past kan ervoor gekozen worden om puntjes te tonen:

OpmaakWijzUitlijnTekst

Inspringen

Bij de begrotingsopmaak kan ervoor worden gekozen de gegevens van de kolom te laten inspringen per niveau.

Dit kan voor de omschrijving prettig werken, maar voor de code niet.

OpmaakWijzUitlijnInspring