Tijdnormen overnemen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Invoegen > Tijdnormenboek >

Tijdnormen overnemen

Bij het overnemen van regels kan er vooraf worden aangegeven welk uurnormtype geselecteerd moet worden. Alle vier de uurnormtypes worden overgenomen, maar de geselecteerde wordt in de kolom uurnormtype geplaatst.

UurnormTypes

Daarna kan desgewenst één van de andere uurnormtype worden gekozen.

KnopToevoegen

Met deze functie wordt de geselecteerde regel, of de geselecteerde regels, aan de actieve begroting toegevoegd.

BegrTijdnormen

KnopAanvullen

Met deze functie wordt de actieve begrotingsregels aangevuld met de tijdnormen van de geselecteerde regel in het Uneto-VNI tijdnormenboek.

BegrTijdnormenAanvullen