Tijdnormen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Invoegen > 2BA Artikelen > Artikelen overnemen > Zoeken > Geselecteerde artikelen >

Tijdnormen

Na de selectie van het artikel verschijnt bij de juiste instelling direct de aan dit artikel gerelateerde tijdnormen.

Het volgende overzicht is een voorstel van de tijdnormen, aangegeven door 2BA.

Door op de knop pict2BA sel_Blauw te klikken worden de tijdnormen in de begrotingsregel overgenomen. Als er direct doorgeschakeld wordt, dan staat de cursor op de regel van het bijbehorende artikel. De begrotingsregel ziet er dan als volgt uit:

2BA TradArtikelMetNormen

De gekozen norm staat op Uneto-NE, omdat dit normtype als voorkeur staat aangegeven in de Ibis instellingen binnen 2BA.

Een andere norm kiezen blijft natuurlijk mogelijk, zie beschrijving.

2BA VoorstelTijdnormen