Navigatie:  Lint Bestand >

Sluiten

Een geopende begroting kan uiteraard weer worden gesloten. Wanneer deze actie of de sneltoets <Ctrl> + <F4> wordt gekozen, controleert Ibis Calculeren voor Bouw of er wijzigingen in de begroting zijn aangebracht. Is dit het geval, dan vraagt het programma of de wijzigingen moeten worden bewaard.

BestandSluiten

LET OP:

Iedere wijziging in de begroting zal bovenstaande vraag oproepen bij sluiten. Omdat de actieve regel ook wordt opgeslagen zal enkel navigeren binnen een begroting en sluiten ervan deze vraag oproepen.

Indien er nog een of meerdere geïntegreerde Word-documenten zijn geopend wordt hiervan onderstaande meldng gegeven:

Sluiten begroting met geopend Word-document

of, indien er geen wijzigingen zijn in de begroting die gesloten wordt:

Sluiten niet gewijzigde begroting met geopend Word-document