Selectielijst

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Installatie > Invoegen > 2BA Artikelen > Artikelen overnemen > Voorbeeld Artikel >

Selectielijst

Met de knop 2BA OvernemenLijst worden de regels overgenomen naar een selectielijst.

Met de knop KnopSelectielijstwordt de selectielijst opgevraagd vanuit het hoofdmenu van het 2BA_Artikelen bestand.

Selectielijst

Deze lijst is doorgaans een samenstelling van alle artikelen die benodigd zijn om een element in de begroting compleet te calculeren maar kan ook een (tijdelijke) weergave zijn zodat een vergelijking kan worden gedaan van artikelen. Deze lijst blijft aanwezig tot de lijst gewist wordt. De lijst wordt pas gewist na KnopWisSelectieLijst of als dit is ingesteld in het Ibis menu direct na het overnemen in een begroting. Individule artikelregels kunnen worden gewist door KnopWisSelectieRegel.

De knop pict2BA sel_Blauw zorgt voor het overnemen van alle artikelen in de selectielijst naar een begroting met het aangegeven aantal. In dat geval worden géén calculatie tijdnormen getoond per geselecteerd artikel uit de lijst, ook als dat in het Ibis menu is ingesteld.