Regelvenster

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Beeld > Weergeven >

Regelvenster

De functie FunctieRegelvenster (of sneltoets <Ctrl> + <Q>) geeft alle kolommen in een apart venster weer:

Regelvenster

Contextmenu

Met behulp van het contextmenu onder de rechtermuisknop kunnen de volgende functies worden uitgeveord:

Regelvenster - contextmenu

Getoonde gegevens

Hiermnee kan worden aangegeven welke kolommen in het regelvenster moeten worden weergegeven:

Regelvenster - kolommen aan of uit

In dit venster kunnen de getoonde kolommen uit respectievelijk aan worden gezet door op Regelvenster - kolom aan of Regelvenster - kolom uit voor de kolomnaam te klikken.

Door op knop [OK] te klikken worden de wijzigingen doorgevoerd en wordt het venster gesloten.

Door op knop [Annuleren] te klikken worden de wijzigingen doorgevoerd en wordt het venster gesloten.

Drijvende komma

Hiermee kan worden aangegeven of het exact aantal decimalen met een maximum van vijf moet worden getoond. Als deze optie in aangevinkt:

Regelvenster - contextmenu - drijvende komma

Zien de waarden er in het regelvenster er als volgt uit:

Regelvenster - drijvende komma

Volgende regel

Hiermee (of sneltoets <Shift> + <F5>) wordt naar de volgende regel in de begroting genavigeerd en wordt deze in het regelvenster getoond.

Vorige regel

Hiermee (of sneltoets <Shift> + <F6>) wordt naar de vorige regel in de begroting genavigeerd en wordt deze in het regelvenster getoond.

Sluiten

Het venster kan gesloten worden door gesloten door op het Kruisje rechts bovenin het venster te klikken.