Pagina instelling

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Afdrukken >

Pagina instelling

Via het lint [Bestand] + [Afdrukken] + PaginaInstellingkunnen de marges aangepast worden.

De pagina-instelling geeft de standaard instellingen van de printer weer. In de opmaak kan de afdrukstand aangepast.

De instelling bij de opmaak overruled de standaardinstelling van de printer.

De marge instellingen overschrijven de basis-instellingen voor Ibis Calculeren voor Bouw. Deze instelling moet voor Ibis Calculeren voor Bouw eenmalig gebeuren, en worden als persoonlijke instelling bij deze gebruiker bij deze versie bewaard. Deze instelling wordt opgeslagen in het register, bij de current user.

PaginaInstellingOpties