Type Nieuwbouw

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Onderdeel Ibis Kostendatabase > Toepassen Kostenbestanden >

Type Nieuwbouw

Ibis Kostendatabase stelt kostenbestanden van het type Nieuwbouw beschikbaar in de cloud. Het inloggen van de cloud omgeving is beschreven bij mijn.ibis.nl.

Zie voor het maken van een bedrijfseigen versie van een kostenbestand het onderdeel Onderhouden.

Een kostenbestand nieuwbouw bestand bestaat uit drie essentiële type gegevens: elementen, activiteiten en middelen.

Deze type gegevens zijn om ze te rangschikken en te koppelen in verschillende niveaus ondergebracht.

Via het lint [Invoegen] + KnopKdb wordt het kostenbestand geopend. Als er nog geen bestand gekoppeld is, zie algemene gegevens van de begroting tabblad Nieuwbouw, kan het gewenste bestand gekozen worden:

KdbKiezen