Middelen

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Start > Weergave >

Middelen

Vanuit het lint [Start] + [Weergave] + KnopMiddelen2:

VoorbeeldMiddelenWeergave

De middelen weergave is onderverdeeld in twee gedeelten:
VoorbeeldMiddelenWeergave 2

1.In het onderste gedeelte worden alle middelen in de begroting weergegeven.

2.In het het bovenste gedeelte wordt van het actieve middel de begrotingsregel en de bovenliggende elementregel getoond waar het middel in voorkomt in de begroting.

In de middelen weergave kunnen de groene velden gewijzigd worden, de grijze velden worden door het programma ingevuld en/of berekend. De regels in de middelen weergave kunnen op elke kolom worden gesorteerd. Aangezien de structuur in deze weergave ontbreekt, kan deze ook niet verstoord raken. Bij het overschakelen naar de normale volgorde wordt de begroting weer in de normale volgorde getoond.

Door in de middel weergave op regel 82 te klikken, wordt in het bovenste gedeelte van het scherm de begrotingsregel en de bovenliggende elementregel getoond waar het middel in voorkomt.

Bij het werken met een unieke middelen codering wordt elk middel één keer getoond met de cumulatieve hoeveelheid dat dit middel in de begroting voorkomt. In het bovenste deel van het scherm worden alle begrotingsregels en hun bovenliggende elementen getoond waar dit middel in voorkomt.

De regels in de middelenweergave kunnen gesorteerd worden.