Kop- en voettekst opmaak

<< Klik voor weergeven inhoudsopgave >>

Navigatie:  Lint Bestand > Instellingen > Kop- en voettekst >

Kop- en voettekst opmaak

De opmaak van de kop- en voetteksten bestaan uit vier onderdelen:

Algemeen: dit is de standaard voor de hele kop- en voettekst;

Kolom;

Rij;

Veld.

Binnen elk onderdeel is de opmaak aan te passen, waarbij eerst de algemene moet worden ingesteld en vervolgens elke onderdeel een afwijkende waarde kan krijgen.

Als laatste kan in een veld in één keer de hoofdletters in kleine letters worden omgezet of andersom.

KopVoetToevoegenLetters